Παρουσιάσεις

Λίγα λόγια

Αναστασία Βούλγαρη

Η Αναστασία Βούλγαρη γεννήθηκε στην Αθήνα.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη γαλλική γλώσσα στη Γαλλία στο Centre Linguistique Appliquée, Besançon.

Φοίτησε στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Ελληνικού Πολιτισμού. Σπούδασε fashion design, συστήματα διαχείρισης ποιότητας και επιμέλεια και διόρθωση κειμένου.  

Δραστηριοποιήθηκε επί σειρά ετών στις επιχειρήσεις στην Ελλάδα ως επιχειρηματίας, στον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας και της ένδυσης και στο εξωτερικό ως σύμβουλος ποιότητας, στα συστήματα του ISO 9000. 

Τον Μάρτιο του 2011 παρουσίασε στο Θέατρο ΣΥΝ-ΚΑΤΙ το μονόπρακτο με τίτλο Κάποιος να με φωνάξει , σε σκηνοθεσία και ερμηνεία της κ. Ελένης Τζαγκαράκη, με μουσική επένδυση από έργα του Μίκη Θεοδωράκη. Το Μάιο τού ίδιου έτους, το έργο παρουσιάστηκε στο Βουκουρέστι και σε άλλες πόλεις της Ρουμανίας, σε μετάφραση της κ. Έλενας Λάζαρ, σκηνοθεσία της κ. Μιχαέλα Μπόμποκ Μανέα και ερμηνεία της κ. Ντανιέλα Μολντοβάν. 

Το 2013 εκδόθηκε το βιβλίο της Θα σε λιώσω! από τις εκδόσεις Αγγελάκη.

Το 2015 παρουσίασε στο Θέατρο ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ το Κάποιος να με φωνάξει, σε σκηνοθεσία  Αλέξιου Κοτσώρη. 

Η ποιητική της συλλογή Το φως λιγόστεψε στην άκρη της πόλης, (εκδόσεις Εύμαρος)  βρίσκεται , από τον Δεκέμβριο 2015, στα βιβλιοπωλεία. 

Τον Οκτώβριο του  2016 κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της  Μίκης Θεοδωράκης, Διάλογοι στο λυκόφως: Συνοπτική παρουσίαση.
Το βιβλίο προλογίζει ο Μίκης Θεοδωράκης.
Διανέμεται δωρεάν και έχει αναρτηθεί στο διαδύκτιο σε μορφή ebook.  https://www.free-ebooks.net/ebook/Mikhs-8eodwrakhs-Dialogoi-sto-lykofws

 

 

 

 

© 2014 Αναστασία Βούλγαρη.

κατασκευη ιστοσελιδας - XTD